Vanuit Nederland zijn de bungalows zowel via Oostenrijk als Zwitserland te bereiken. De snelste routes lopen respectievelijk via de Brennerpas in Oostenrijk of via de Gotharttunnel in Zwitserland. Of u nu kiest voor de route via Oostenrijk of Zwitserland, de afstand bedraagt ongeveer 1200km (vanaf Utrecht.)

Indien u navigatie heeft met kaarten van Europa kun u het adres als eindbestemming gebruiken

  • Address
    Via del golf 26 28 30
    25088 Toscolano-maderno
    Brescia
    Italie

De route via Oostenrijk

 Als u via een van de talrijke mogelijkheden de Brennerpas heeft bereikt, blijft u uw weg op de A13/A22 vervolgen in de richting van Bolzano (Bozen) en Modena. Als u de plaats Trento bent gepasseerd komt u bij Rovereto. Hier neemt u de afslag Rovereto-Sud, Lago di Garda en volgt u de richting Riva, Lago di Garda. Als u het Gardameer benadert bent volgt u de borden Riva, Brescia (u moet naar de westoever). Na Riva volgt u de borden richting Salò. Na een groot aantal tunnels komt u in de gemeente Gargnano. Op het moment dat een groot bord aangeeft dat u de gemeente weer uitrijdt (zie foto) slaat u rechtsaf de Via Golf in. Deze volgt u tot aan de poorten van Van den Berg.

 De route via Zwitserland

Als u de Gotharttunnel heeft bereikt, vervolgt u uw weg op de A2 in de richting van de Italiaanse grens, Milano. In Italië wordt de A2 de A9. Deze A9 volgt u tot het knooppunt met de A8 waar u de richting Venezia, Verona aanhoudt. U gaat van de A8 naar de A4 en blijft de richting Venezia, Verona aanhouden. Na enige tijd neemt u op deze A4 de afslag Brescia-Est, Lago di Garda, Salò. U blijft de richting van Salò volgen tot u het meer bereikt waarna u evenwijdig aan het meer de borden Riva volgt. Na enige tijd komt u bij het plaatsje Toscolano-Maderno. U blijft uw weg vervolgen in noordelijke richting. Op het moment dat een groot bord aangeeft dat u de gemeente Toscolano-Maderno uitrijdt (geruime tijd nadat u het plaatsje zelf heeft gepasseerd) slaat u linksaf de Via Golf in. Deze volgt u tot aan de poorten van Van den Berg.

Bij uw plaatselijke ANWB zijn duidelijke routekaarten van Italië verkrijgbaar, tevens kunt u hier uw tolvignetten voor respectievelijk Oostenrijk en Zwitserland kopen.