www.gardalombardia.com

Het gebied van de Riviera dei Limoni strekt zich uit over negen plaatsen: van Saló tot Limone del Garda. Het terrein vertegenwoordigt het meest complete touristisch-sportieve aanbod van het Gardameer, ideaal voor ontspanning en cultuur, maar ook voor sportliefhebbers. Men kan zich namelijk, naast de meest klassieke en traditionele sporten als zeilen en surfen, vermaken met canyonduiken, het maken van tochten (trekking), kaytsurfen en mountainbiken. In Tremosine, Tignale en Toscolano-Maderno vertegenwoordigt het canyonduiken, naast de adembenemende afdalingen op de mountainbike en de trekkingpaden, de unieke ervaring van het duiken en zwemmen in de kloven van de bergengtes. De meest ondernemende sportievelingen kunnen in Limone, Tremosine, Tignale, Gargnano, Toscolano-Maderno, Gardone Riviere, Saló, Magasa en Valvestino terecht voor tochten te voet of te paard, mountainbiken of voor de emotie van het vrije bergbeklimmen.

bron:ANWB-Kampioen.

www.canevaworld.it

Paradise is zeker één van de grootste en bekendste water parken van Italië. Met bijna twintig verschillende water attracties wil je ze toch zeker allemaal proberen. Spring van de 30 meter hoge “Stukas”of laat uzelf verwennen door de rustige stroom van de “Lazy River”. Of anders samen met vrienden de ultieme spanning beleven in de beruchte “Twin Peaks”. Klim omhoog en glij naar beneden in een speciale twee persoons baan, héél uniek. En… er is nog veel meer!

www.raftingcenter.it

Voor rafting, kayak en hydrospeed.

www.vittoriale.it

De woning van Gabriele D’annunzio is wereldwijd een eigenaardig monumentaal complex, rijk aan kunstwerken ondergebracht in parkjes en tuinen, dat de bezoeker tot wonderbaarlijke wandeltochten uitnodigd.

www.golfbogliaco.com

Golfen is nog nooit zo ontspannend en mooi geweest. Tegenover de bungalows ligt het schitterende golf Bogliaco.

www.isoladelgarda.com

Isola del Garda is een plek van zeldzame schoonheid barstensvol historie, herinneringen en legendes. Van mei to september opent de Cavazza familie hun schatten voor rondleidingen.

www.funiviedelbaldo.it

Ga eens met de kabelbaan naar boven en loop van daaruit naar het tussenstation van de kabelbaan. Een mooiere wandeling kan jeje niet voorstellen en je hebt adembenemende uitzichten, prachtige natuur, wilde planten en onderweg kom je een heel klein restaurantje tegen waar ze de heerlijkste spagetti serveren.

GardaLand

Het grootste pretpark van Italië.