De bungalows van Gardavakantie liggen aan de rand van een 18 holes golfbaan. Op ongeveer 700 meter ligt het Gardameer, met een jachthaven en een naastgelegen strand dat aansluit bij het dorpje Bogliaco. Daar kunt u de dagelijkse boodschappen doen en er zijn tevens enkele eenvoudige doch goede restaurants. Een paar keer per dag komt de rondvaartboot die diverse plaatsen rond het Gardameer aandoet

Zo veel te doen en te zien

U kunt vanaf het terrein van Gardavakantie mooie wandelingen en fietstochten maken, of met de auto door de bergen naar het Idro- en Ledromeer via het imposante stuwmeer. Niet allen Bogliaco maar ook Gargnano en Toscolano-Maderno zijn plaatsen waar veel meer winkels en grote supermarkten zijn. Deze liggen op ca. 10 minuten rijden vanaf de bungalows.

Van alle gemakken voorzien

U hoeft niet veel bagage mee te nemen. Alle bungalows zijn volledig gemeubileerd en onder andere voorzien van televisie (met alle nederlandse zenders), koffiezetapparaat, verwarming en airconditioning en voldoende parkeergelegenheid. Vanzelfsprekend dient u zelf te zorgen voor linnengoed (onderlaken, dekbedovertrek, kussensloop) voor de aanwezige dekbedden alsmede hand- en theedoeken. Op het terrein is tevens WIFI aanwezig waar u gratis gebruik van kunt maken.
De bungalows zijn de afgelopen jaren ingrijpend verbouwd en 2 zijn er vergroot. Voor een uitgebreide omschrijving verwijzen wij u graag naar de bungalow detail informatie.

U kunt kiezen uit 4 bungalows: