In de nabije omgeving van de bungalows kunt u eigenlijk wel alles vinden wat u nodig heeft. De bakker voor de verse broodjes bij het ontbijt, en de lunch, de kleine kruidenierswinkel voor het broodbeleg, het strand om lekker rustig te zonnen of kijken naar de bootjes in de jachthaven (Marina di Bogliaco), een café om van een lekkere espresso te genieten en diverse restaurantjes om ‘s-avonds lekker te gaan uit eten.

Bij het kleine bakkertje van Bogliaco (op de Piazza di SS Martrtiri) kunt u vanaf ‘s-morgens 8 uur vers gebakken broodjes halen en eventueel wat lekkere proscuitto of formaggio. In het wat grotere kruidenierswinkeltje om de hoek kunt u nog wat meer benodigdheden kopen.

Restaurant “AL Bertansi” (Via Roina, 49,Toscolano Maderno BS,Italië) ligt op 10 tot 15 minuten lopen afstand van de bungalows. Op het menu staan naast pizza’s ook andere typisch Italiaanse gerechten. Vooral in de weekenden erg in trek bij de Italianen zelf niet alleen vanwege het eten, maar ook door het prachtige uitzicht op het meer, dus reserveer tijdig. Dinsdags gesloten.

Restaurant “Allo Scoglio” (Via Barbacane 3 – Bogliaco sul Garda) is een ietswat chiquer restaurant waar geen pizza’s worden geserveerd. Wel verscheidene vis en vlees gerechten, als u reserveert of vroeg in de avond gaat heeft u kans dat u een tafeltje in de tuin aan het meer krigt. Maandags gesloten

Op het plein “Piazza Nazario Sauro” in Bogliaco vind u nog verschillende andere restaurantjes